Hvem er Ofag?

Rent bortsett fra å være glade og sprudlende mennesker som er altfor glad i kaffe – hvem er egentlig vi i Ofag?

 

Ofag er et kommunikasjonsbyrå med base i Nord-Trøndelag. Vi tilbyr deg kommunikasjonstjenester med faglig tyngde, som kan se virksomheten din utenfra. Vi utfyller hverandre og sikrer at du alltid får tilgang til den beste kompetansen. Vi har et stort nettverk med samarbeidspartnere som gir deg akkurat det du har behov for. Vi har ledererfaring fra PR, intern- og eksternkommunikasjon, offentlig virksomhet, omstillingsarbeid, omdømmebygging, reklamebransjen, media og krisekommunikasjon. Vi kan bidra med idé- og konseptutvikling og vi kan utvikle kampanjer. Vi kan gjøre det du ikke er komfortabel med, eller aldri får tid til.

Hvorfor heter vi Ofag?

O-fag var favorittfaget vårt på skolen. O-fag kombinerte kunnskap, lek og læring på en glimrende måte, og gjorde oss interesserte i samfunnskunnskap, politikk, geografi, historie og læren om biene; emner vi mener alle bør ha god kunnskap og forståelse for. Ofag er et byrå som brenner for samfunnsengasjement og utvikling av nærmiljøene. Vi ønsker å utgjøre en forskjell.

Vår visjon er å gi verden mer kunnskap, lek og læring.

Sett Ofag på timeplanen din.

Gruppebilde av alle ansatte