Trøndertreff i Oslo

Lurer du på ka som skjer heim? Er du interessert eller nysgjerrig på hvilke jobber som finnes i Nord-Trøndelag? Ønsker du å møte trønderske svirebrødre? Eller ønsker du kun å ta en øl med gode venner og få med deg tøff musikk fra Nord-Trøndelag? Ofag arrangerer i samarbeid med JOBBiNT og Kortnebbgåsas ve & vel Trøndertreff i Oslo 28. januar på utestedet LaWo.

Trøndertreff er et uformelt treff for unge voksne nordtrøndere i og rundt hovedstaden. Det blir gratis mat, mineralvann og øl (en gratis drikke per person), korte presentasjoner og stands fra utvalgte nordtrønderske bedrifter, mingling, underholdning og sosialt samvær!

Bedrifter og organisasjoner som NTE, Fylkesmannen i NT, Trønder-Avisa, Sparebank1 SMN, Helse Nord-Trøndelag, Overhalla-gruppen, Accurate Care, Multiconsult, Kompetansekraft Verdal, JOBBiNT, Intro Trainee, NærUng med flere vil ha egne stands med informasjon om hva som skjer i hjemfylket.

Etter treffet blir det gratis konsert med Steve Cooling fra Flatanger.

Treffet er gratis og åpent for alle over 20 år.

For mer informasjon se https://www.facebook.com/events/1015276901866927/